Partner pro AS Fitness – aneb jak jsme začínali, díl II.

Ahoj, zdravíme všechny!

 

Kroků k vytvoření jedinečného fitness centra bylo na naší cestě opravdu mnoho! Pojďme si povyprávět o dalším, jednom z nejdůležitějších, a to výběr partnera pro realizaci.

 

Ruku v ruce s hledáním perfektního místa jsme se nyní už skoro před rokem začali rozhlížet po firmě, která by byla vhodným partnerem pro vybudování našeho fitness centra. Od začátku jsme věděli, že si na naší straně přejeme mít naprosté profesionály, kteří naše představy obohatí svými mnoholetými zkušenosti v oboru fitness, propíchnou nám pár balónků, které nás často vznáší vysoko nad zemí, doporučí nám jen to nejvhodnější a se kterými půjdeme bok po boku až do finále. Rozhodnutí nebylo ani náhodou tak jednoduché.

 

Na trhu v dnešní době existuje mnoho firem, které nabízí vybavení fitness center. Ale není jich mnoho, které nabízí kompletní podporu od A do Z a kterým opravdu záleží na tom, aby vytvořili fungující a jedinečné sportoviště, ne pouze krásně vybavený prostor.

 

Pamatujeme si Vánoce 2017, svátky trávené na chatě s rodinou. V krbu se topí, za oknem padá sníh, lyže na nás čekají v předsíni… A pamatujeme si nás – sedící před notebookem jak doslova lustrujeme internet, hledáme a oslovujeme. Odpovědi jsme dostali během pár hodin a začalo se točit kolo „štěstí“, které jsme museli zastavit na jackpotu!

 

Nabídka střídala nabídku, vybavení se měnilo a přidávalo snad 5x denně a my nedělali nic jiného, než se snažili dozvědět co nejvíc o nabízených strojích, pomůckách i službách. Vybavení budeme mít přeci roky a jeho funkčnost je pro nás naprosto důležitá.

 

V dubnu 2018 jsme navštívili světový veletrh fitness v Kolíně nad Rýnem v Německu. Věděli jsem, že už není s čím otálet, v našich prostorech se už bourá a my se musíme rozhodnout. A s tím jsme tam taky jeli. Po opravdu náročném zvažování rozhodnutí konečně padlo.

 

Dnes si nedokážeme představit, že bychom se před 6 měsíci rozhodli jinak. Výběr toho správného partnera je nesmírně důležitý ať už v životě, ve sportu, v práci či v podnikání. Firmě 3D FITNESS s.r.o., pro kterou jsme se finálně rozhodli, se během několika minulých let podařilo vybudovat dominantní postavení na českém a slovenském trhu v oblasti fitness. A my máme tu čest se opravdu přesvědčit, proč tomu tak je!

 

K dnešnímu dni jsme měsíc od finále a jsme si stoprocentně jisti, že jsme udělali vše správně. Spolu s 3D FITNESS jsme nic nepodcenili, dali jsme si záležet na prostorovém řešení, vybavení a jeho funkčnosti, výběru speciálních podlah, vybudování funkční a kardio zóny, vytvoření správných podmínek pro cvičení a mnoho dalších aspektů, které pro Vás – naše zákazníky budou faktorem spokojenosti. Moc, opravdu moc se těšíme, až si vše vyzkoušíte a my uvidíme radost ve Vašich očích :-).

 

S láskou,
Aleš a Sisi

 




Napsat komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *