2020 – Příměstské tábory

PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY V AS FITNESS POD VEDENÍM ALEŠE ZEDNÍKA

Uteklo to rychle! Čtyři týdny táborů, kopa usměvavých dětí – starších, mladších, kluků, holek a spousta zážitků a nových kamarádů 😎! To byly tábory v AS FITNESS 2020💪!

Děti zažily hromadu dobrodružství, kupu zábavy, našly si nové kamarády a celým táborem je provázel pestrý program pod vedením zkušených instruktorů😊. Co všechno jsme společně za ten týden zažili?

Naše táborové dobrodružství začalo seznamovacími hrami, kde se děti vzájemně poznávaly a dozvěděly se mnoho zajímavého a svých nových kamarádech, kteří jim po celý tábor byli „parťáky“. V týmových čepicích děti hrdě a hlučně běhaly lesem, polem, loukami i městem. Dokázaly zkrotit létající disky a úspěšně trefovat daleké cíle během tréninku discgolfu.

Děti zažily jízdu zručnosti na bruslích, longboardech a kolobkách – ta byla ukázková, leč někdy nebezpečná, avšak děti vždy sebe i dopravní prostředek ukočírovaly. Mnoho užitečných informací na policejní službně hltaly, když nebezpečné kulky městských srážníků kolem nich lítaly 😅. Řada z dětí nadšením odejít nechtěla, proto dobrovolně spoutat se nechala 😎.

Každý tábor podnikl celodenní výlet do Tošovic, kde si děti mohly vyzkoušet bobovou dráhu, trampolínky a na závěr se osvěžit na přírodním koupališti 🏊‍.

Sluníčko svítilo po celou dobu táborů, což navádělo k pořádné koupačce na bazéně a samozřejmě také ke konzumaci velkého množství zmrzky 😍.

Závěrečný den proběhlo vyhodnocení, bouchly lahve šampáňa a předaly se ceny. Všem mladým sportovcům patří velké díky 🏆👍!

Těšíme se na Vás na příštích táborech!

Váš tým AS FITNESS ❤️

 

Informace

 

Kapacita

30 dětí/ turnus

Čas

pondělí až pátek, každý den od 8:00 do 15:30

Stravování

Obědy – Restaurace Gábi Nový Jičín, dopolední a odpolední svačinky zajistí tým AS FITNESS

Místo

AS FITNESS, Nový Jičín

Turnusy

  • Sporťáček 1 (děti 6 – 9 let) – 20. – 24. července 2020
  • Sporťák 1 (děti 10 – 14 let) – 27. – 31. července 2020
  • Sporťáček 2 (děti 6 – 9 let) – 3. – 7. srpna 2020
  • Sporťák 2 (děti 10 – 14 let) – 10. – 14. srpna 2020